spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

I-AȚI VĂZUT?

Mai multe articole

Poliţiştii ieşeni caută doi minori, de 12 și 14 ani care au plecat de la domiciliul lor şi nu au mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Astăzi, 8 iulie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineață, POSTOLACHE SORIN-IONUȚ în vârstă de 14 ani și POSTOLACHE DĂNUȚ, de 12 ani, ambii din sat Răsboieni, comuna Țibănești au plecat de la domiciliu la școală și nu au mai revenit.

Postolache Sorin Ionuț are 1,50 m înălțime, greutate de 40 kg, păr blond, ochi albaștri, față ovală, cu pistrui.

Postolache Dănuț are 1,50 m înălțime, o greutate de 43 kg, păr blond, ochi albaștri, cu pistrui, la tâmpla dreaptă are semne de la o intervenție medicală, iar la gât are o tăietură de la un accident de bicicletă.

La data plecării, ambii erau îmbrăcați cu hanorace gri cu dungă neagră pe diagonală, blugi albaștri, tricouri negre, erau încălțați cu adidași negri din pânză, cu o dungă de culoare albă la talpă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți