spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Servicii complete la Bohemy Beauty Center Academy (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

Echipa de la Bohemy Beauty Center Academy s-a completat cu două tinere talentate. Este vorba despre Emma și Loredana, care vor oferi clientelor salonului servicii de make-up, coafură, tuns și vopsit.

Pe Loredana, make-up artist-ul echipei o definesc trei trăsături, total necesare pentru a oferi un look de invidiat. Pasiunea, răbdarea și iubirea sunt cele trei caracteristici care o ajută pe tânără să facă artă, alături de Emma, care cu mâinile sale magice poate realiza coafuri și tunsori pe placul femeilor.

Cea din urmă este definită de talent și este iubitoare de frumos, pentru a plia perfect noile tehnici de tuns, vopsit și aranjat în tendință cu nevoile și dorințele fiecărei cliente. Pentru Emma începutul a fost destul de complicat și greu, spune aceasta, însă pasiunea și plăcerea pentru frumos a făcut-o să urmeze acest drum.

„Nu există un stil anume sau o tehnică anume în ceea ce privește machiajul, pentru că diferă de trăsăturile fiecărei cliente în parte. De obicei, cum simți așa faci, nu cred că este ceva greșit. Acum femeile, de cele mai multe ori, preferă un look cât mai simplu, natural. Rare sunt fetele care vor să le aplic sclipici sau culori mai nuanțate”, a spus Loredana, make-up artist în cadrul Bohemy Beauty Center Academy.

Loredana a povestit că și anul acesta în tendințe rămâne machiajul cât mai natural și cât mai luminos. Prețurile diferă în funcție de ceea ce dorește clienta, începând cu suma de 150 de lei.

„Eu, de obicei, le spun clientelor mele să își pregătească tenul și acasă, deoarece nu poți veni cu un ten uscat, deshidratat și să ai așteptări să arăți ca pe instagram. La mine, tot ce pot face, este să aplic un toner, o cremă hidratantă în funcție de nevoi și baza de machiaj. După tot acest proces urmează să facem artă”, a adăugat Loredana.

Cât despre păr, aici totul pare un pic mai simplu, deoarece clienta trebuie doar să fie gata de transformare. Și aici clientele preferă coafuri cât mai naturale și cât mai fresh.

„Eu mă mulez după preferințele clientei. Ceea ce dorește ea, noi facem. Când eram mică îmi plăcea să împletesc. Și așa am descoperit că pot să tund, să coafez, motiv pentru care am urmat Școala de Cooperație din Botoșani, unde am învățat toate tehnicile necesare. Anul acesta în tendință sunt valurile cu cât mai multe perle”, a spus Emma.

Istoria machiajului pornește tocmai din timpurile preistorice, când oamenii utilizau tatuaje şi machiaje în diverse rituale, însă cu timpul machiajul a căpătat o funcţie pur estetică. Întotdeauna machiajul a făcut parte din viaţa omului şi asta din dorința firească de a accesa frumusețea. În comuna primitivă existau sulimanuri, nu mai puţin de 17 vopsele diferite, obținute din natură. Astfel foloseau pigmenții extrași din cărbune de lemn, marnă, var, luturi, plante.

În ziua de astăzi produsele pentru machiaj se fabrică din produse cât mai organice, fără a afecta în vreun fel sau altul mediul înconjurător și fauna.

Fiecare epocă a adus ceva nou în dezvoltarea coafurii, însă a fost întotdeauna direct dependentă de starea generală a economiei și culturii popoarelor. Cu cât cultura oamenilor era mai ridicată, gustul și nevoile acestora erau mai diverse, cu atât nivelul de coafură era mai ridicat. În prezent se poartă wet look, messy hair, buclele lejere, coafurile retro cu o notă modernă, in mare orice iți stă bine și îți definește personalitatea.

Mai mult decât atât, la Bohemy Beauty Center Academy puteți beneficia de servicii de manichiură, pedichiură, extensii gene și stilizare sprâncene/vopsit cu henna. De asemenea, se pot realiza și cursuri de pedichiură, extensii gene și stilizare sprâncene/vopsit henna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți