spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A încercat să scoată din țară un autoturism radiat din circulație

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Republica Moldova, care a fost oprit la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei, la volanul unui autoturism radiat din circulație.

În data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 13.15, la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, a fost oprit pentru control un cetăţean moldovean, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism care nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că autoturismul a fost înmatriculat în România, însă figurează radiat din circulaţie de către autorităţi.

Comisarul șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră, a declarat că „poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți