spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Dosar penal pentru un bărbat prins la volanul unei mașini care nu avea drept de circulație în România

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 20 februarie, în jurul orei 09:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.

„La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare cu valabilitate limitată şi valabile doar pe teritoriul Germaniei. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu câteva zile şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți