spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O femeie din Botoșani și-a înjunghiat soțul după o ceartă conjugală. Motivul pentru care a reacționat atât de violent

Mai multe articole

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a fost înjunghiat de soția sa, după ce, având bănuieli că-l înșală, acesta a confruntat-o. Femeia a reacționat violent atacându-și partenerul cu un cuțit. Botoșăneanca a fost reținută de polițiști.

Incident șocant în municipiul Botoșani. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat, în două locuri, de nevastă. Femeia de 26 de ani și-a lovit soțul, cu un cuțit, în zona gâtului și a abdomenului.

Soția bănuită de infidelitate a ripostat violent

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, într-o scară de bloc, de pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani. Bărbatul de 38 de ani își bănuia soția de infidelitate. Acesta ar fi strâns o serie de dovezi privind infidelitățile nevestei.

Sâmbătă, bărbatul s-a întors acasă și a confruntat-o, cerându-i explicații. Soția, o femeie de 26 de ani, nu a stat prea mult la discuții și ar fi pus mâna pe un cuțit, înjunghiindu-și soțul în abdomen și în gât. Bărbatul a fugit, încercând să scape cu viață. Soția nu s-a lăsat, ci l-a urmărit până la ieșirea din bloc. Bărbatul a căzut pe stradă plin de sânge, iar câțiva trecători au sunat la 112.

Botoșăneanul înjunghiat a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital. Acesta a primit îngrijiri medicale și, deocamdată, este în afara pericolului.

Polițiștii au prins-o pe soția bănuită că și-a înjunghiat bărbatul, femeia fiind reținută și dusă la audieri. Cuplul are un copil. Momentan cercetările continuă, urmând a se stabili care sunt măsurile ce trebuie luate, scrie Adevărul.ro.

Violența în familie este o problemă la nivelul județului Botoșani. Cazul este însă unul atipic. În majoritatea cazurilor, partenerul de sex masculin este cel care agresează, fiind rare situațiile în care soțul sau concubinul ajung victime ale violenței domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți