spot_img
vineri, august 19, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A fost prins încercând să treacă granița la volanul unui ansamblu de autovehicule fără permis corespunzător

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi nu deţinea permis de conducere corespunzător.

În data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, conducând un ansamblu de vehicule, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 44 de ani.

Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră, a declarat că, în baza „efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul deţine permis de conducere pentru categoriile A, B şi C, însă nu şi pentru categoria E, necesară conducerii ansamblului de autovehicule.”

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți