spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Zeci de intervenții ale pompierilor botoșăneni în a doua zi de Rusalii

Mai multe articole

Pompierii și salvatorii SMURD au fost la datorie și în a doua zi de Rusalii pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

Astfel, în ziua de 13 iunie, au avut 19 intervenții. Este vorba de stingerea a două incendii, acordarea primului ajutor medical unui număr de 11 persoane și înlăturarea unei crengi care era ruptă și putea să cadă oricând peste autoturismele care circulau între Răchiți și Cișmea.

La acestea se adaugă două activități de verificare a secției ATI de la Spitalul de Urgență Județean „Mavromati” din Botoșani și trei misiuni în sprijinul refugiaților.

Cele două incendii s-au produs pe raza localităților Trușești și Dersca. La Trușești a ars doar vegetația uscată și nu s-au înregistrat pagube materiale. Incendiul de la Dersca s-a produs într-o locuință și a fost generat de un scurtcircuit. Pericolul a fost eliminat înainte de a produce pagube materiale însemnate.

Pentru stingerea celor două incendii și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 20 de pompieri militari și voluntari. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 55.000 lei.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24 pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți