spot_img
duminică, mai 5, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O nouă ediție a campaniei „Ghiozdănelul”. Ajută și tu un copil să aibă cele necesare noului an școlar (FOTO)

Mai multe articole

Mai sunt doar câteva zile până noul an școlar va debuta. Dacă pentru mulți dintre copii revederea cu profesorii, educatoarele și colegii este motiv de bucurie, pentru cei care provin din medii defavorizate și familii mai sărace, începutul de an școlar vine cu neajunsuri.

De aceea, de câțiva ani încoace se demarează Campania „Ghiozdănelul”, care are scopul de a-i ajuta pe copiii care provin din cele mai sărace zone ale județului Botoșani.

Oameni dragi sufletului meu. Se apropie deschiderea noului an școlar și, așa cum am procedat în ultimii ani, ne dorim să fim alături de copiii care au aripile frânte de sărăcie. Demarăm o nouă ediție a Campaniei “Ghiozdănelul” și sperăm ca în câteva zile să putem face tot ceea ce este posibil pentru a pregăti câteva sute de ghiozdane cu rechizitele necesare debutului de an școlar. Alături de rechizite vom pune gânduri bune și încurajări pentru copii pentru ca aceștia să simtă bucuria unui nou început”, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Potrivit acestuia, un ghiozdan cu toate cele necesare ar costa în jur de 300 de lei.

Nu pot uita nici acum bucuria unui copil din mediul rural care a mâncat pentru prima data în viață o ciocolată. Nu pot uita chipurile luminoase ale tuturor copiilor pe care i-am ajutat până acum. De aceea, vă îndemn din suflet să ne fiți alături și să fim parte a bucuriei pe care o vom aduce unor copii din familii nevoiașe. Bucuria copiilor va încununa efortul nostru, al tuturor celor care cred în puterea faptelor bune. În medie, un ghiozdănel cu tot cu rechizite costă cam 300 de lei. Cine dorește să fie parte a acestei campanii mă poate contacta la 0759 362 916  sau poate dona pentru un ghiozdănel sau mai multe”, a completat Câșlariu.

Cine dorește să doneze are la dispoziție următoarele căi:

IBAN-UL contului curent în LEI deschis pentru ASOCIAȚIA GRUP CIVIC BOTOȘANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent în EURO deschis pentru ASOCIAȚIA GRUP CIVIC BOTOȘANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent în GBP deschis pentru ASOCIAȚIA GRUP CIVIC BOTOȘANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent în USD deschis pentru ASOCIAȚIA GRUP CIVIC BOTOȘANI este RO54BTRLUSDCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

Cu specificația „Ghiozdănelul”

1 COMENTARIU

  1. Este minunat sa vedem ca oamenii se aduna impreuna intr-o campanie de responsabilitate sociala, incercand sa le ofere viitorului speranta si incurajare copiilor care provin din familii nevoiase. Sustinem cu toata inima acest proiect si ii invitam pe toti cei pasionati de oportunitatile si ajutorul acordat la aceasta campanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți