spot_img
duminică, aprilie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Lucrări avansate pe Lotul 2 al Drumului Strategic (FOTO)

Mai multe articole

Lucrările la Lotul 2 al Drumului Strategic, Răuseni – Hlipiceni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești, avansează într-un ritm susținut, constructorii reușind să aștearnă stratul de uzură pe aproximativ 40% din lungimea sectorului de 51 de kilometri.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, și vicepreședintele Dorin Birta au verificat în teren stadiul lucrărilor.

„Drumul Strategic este principalul obiectiv pe care l-am asumat în momentul preluării mandatului de președinte al Consiliului Județean. În urmă cu doi ani și jumătate, când nici măcar licitația nu era finalizată, puțini mai credeau că acest proiect va fi implementat. Astăzi, axa strategică din Botoșani este cea mai avansată lucrare de acest fel din regiune. Avem promisiunea constructorului că va finaliza cu turnarea stratului de uzură în câteva săptămâni, după care va trece la efectuarea marcajelor. Solicitarea noastră, a conducerii Consiliului Județean, rămâne aceeași: să efectueze lucrări de calitate în termenii contractuali”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Pe ultima sută de metri sunt și lucrările la hidraulica drumului, trotuare și asigurarea acceselor pe proprietăți.

„Ritmul lucrărilor este susținut, constructorii fiind deciși să finalizeze cât mai repede și bine acest lot. Prin modernizarea Drumului Strategic rezolvăm una dintre cele mai grave probleme ale rețelei de drumuri județene, care a ajuns la un nivel bun, comparabil cu cel din județele dezvoltate. Vom continua să punem accent  pe lucrările de infrastructură rutieră, Consiliul Județean Botoșani având în implementare mai multe proiecte în acest sens”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

Drumul Strategic măsoară 106 kilometri, reprezentând peste 16% din totalul rețelei de drumuri județene din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți