spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării vine la Botoșani, joi. Vor avea loc ședințe cu primarii, președintele CCI și directorul Poștei Române

Mai multe articole

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian-Ioan BURDUJA, va efectua o vizită în județul Botoșani, joi, 23 februarie 2023.

Oficialul va ajunge la Instituția Prefectului județului Botoșani în jurul orei 09:30, unde se va întâlni cu prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă. Ulterior, la ora 10:00, se va întâlni cu președintele Consiliului Județean în sala Ștefan Luchian.

La 10:30 urmează o întâlnire cu toți primarii din județ, în cadrul căreia se va lansa Caravana Digitalizării, integrarea instrumentelor digitale în cadrul administrației publice locale, în Sala Nicolae Iorga din cadrul Palatului Administrativ.

La ora 12:00 are loc o conferință de presă, iar la 13:00 întâlnire cu președintele Camerei de Comerț și Industrie. La ora 14:30 este pauză de prânz.

La întâlnirea cu primarii din județul Botoșani de la ora 10:30 va fi prezent și directorul C.N. Poșta Română SA, Florin Valentin Ștefan, care va prezenta „Parteneriatul pentru comunitate – Poșta Română vine în sprijinul administrației publice locale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți