spot_img
duminică, decembrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un bărbat din Republica Moldova a vrut să treacă granița cu un buletin cumpărat cu 100 de euro

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte de identitate falsă asupra unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova.

În data de 5 februarie, în jurul orei 18:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului și persoanei, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă, în portdocumentul bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, având imprimate datele și fotografia proprii.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră cu un an în urmă, în timp ce se afla la muncă în Germania, prin intermediul unui concetățean, ale cărui date nu și le amintește, contra sumei de 100 de euro.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți