spot_img
sâmbătă, mai 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Depistat în trafic la volan, deşi nu poseda permis de conducere valabil 

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 4 februarie, în jurul orei 15:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule .

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a precizat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți