spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr prins la volan de polițiștii de frontieră, deși avea permisul suspendat

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 24 noiembrie, în jurul orei 17:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani, care conducea un autovehicul înmatriculat în Republica Moldova.

„La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că începând cu data de 23.09.2022 bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți