spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ţigări de contrabandă ascunse în rezervor, descoperite la trecerea frontierei (FOTO)

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în rezervorul unui autoturism condus de un bărbat, aproximativ 10.000 de  ţigarete pe care acesta intenționa să le introducă ilegal în România.

În data de 24 noiembrie, în jurul orei 20:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu cetățenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Republica Moldova.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport şi a bagajelor, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un sac de folie introdus, pe la pompa de benzină, în rezervorul autoturismului, cantitatea de 9.700 de ţigarete”, a declarat Denis Lazăr, purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iași.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 6.887 de lei, persoana fiind sancționată de către lucrătorii vamali cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți