spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr cercetat penal pentru prezentarea unui permis fals la controlul de frontieră

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un  tânăr  cu cetăţenie română şi Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 04 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, conducând un autovehicul, înmatriculat în Franţa, un tânăr cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, valabil pentru categoriile „AM”, „A1” , „A2″,”A”, „B1″,”B”, „C1″,”C”, „D1″,”D”, „BE”,”C1E”, „CE” şi „T”.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

„Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că în urmă cu o jumătate de an a apelat la serviciile unei şcoli de şoferi din Polonia pentru a preschimba permisul valabil deţinut pentru categoriile „A2″şi „B” , emis de autorităţile din R. Moldova şi că a fost de acord cu propunerea unei persoane din cadrul şcolii ca pe noul permis de conducere să fie trecute şi alte categorii, contra sumei de 3.000 de euro”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți