spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Lăsat de soţie să conducă, deși nu avea acest drept

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la doi cetățeni din Republica Moldova, soţ şi soţie, care au încălcat regimul circulației  rutiere.

În data de 31 august a.c., in jurul orei 09.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii de frontieră Vlădești – județul Galați, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autovehicul,  înmatriculat în România, condus de un bărbat, cetățean Republica Moldova în vârstă 22 de de ani.

În autoturism, pe locul pasagerului polițiștii de frontieră au identificat o persoană de sex feminin, soția conducătorului auto, de cetățenie Republica Moldova, în vârstă 21 de de ani.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto nu a putut a prezenta un permis de conducere valabil, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat faptul că persoana nu a obţinut niciodată acest drept.

Soția conducătorului auto a declarat că a condus autovehiculul din Republica Moldova până în România, ulterior încredințându-l soțului,  din cauza oboselii.

„În cauză, colegii noștrii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care stie că nu posedă permis de conducere”, au precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți