spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Copiii din mediile defavorizate au nevoie de sprijinul semenilor pentru a începe școala pregătiți cu rechizite. Se pot face donații în cadrul Campaniei „Ghiozdănelul”

Mai multe articole

A început Campania „Ghiozdănelul”, care vine în sprijinul copiilor care provin din mediile defavorizate ale județului Botoșani.

Inițiativa este a președintelui Asociației „Grup Civic” din Botoșani, Daniel Câșlariu, care dorește, de această dată, să ajute un număr de 100 de copii din satele botoșănene.

„Oferiți un ghiozdan cu rechizite pentru un copil din mediul rural. Efortul financiar pentru noi, nu este unul covârșitor, pentru un ghiozdănel cu rechizite se poate aloca o sumă de 150 de lei. Însă, pentru familiile fără venituri din mediul rural botoșănean înseamnă extrem de mult. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom merge în cele mai sărace comune unde am identificat familii defavorizate care au în grijă copii, în unele cazuri și câte 7 și vor primi alimente, dulciuri, hăinuțe și jucării. Vârstele copiilor sunt cuprinse între 1 și 17 ani, însă extrem de mulți au vârstă școlară și astfel luna viitoare vor avea nevoie de un bagaj minim pentru începerea școlii”, a declarat, într-o postare pe Facebook, Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipul unui copilaș pot pregăti un ghiozdan cu de toate pentru începutul anului școlar, să doneze un simplu ghiozdănel sau să doneze în conturile deschise pe numele Asociației cu scopul de a-i ajuta pe nevoiași.

🎁IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

🎁IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

🎁IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22

Cei care se oferă să pregătească singuri ghiozdanul îl pot contacta pe Daniel Câșlariu, care se va deplasa pentru a prelua donațiile.

0759 362916 – Daniel Câșlariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți