spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ţigări de contrabandă ascunse în valiză, depistate la trecerea frontierei

Mai multe articole

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit, într-un autocar, în bagajele unui cetăţean român, 8600 de ţigarete pe care persoana intenționa să le introducă ilegal în România.

În data de 19 august a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport şi a bagajelor, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-o valiză aparţinând șoferului, cantitatea de 8600 de ţigarete (430 pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 4.300 de lei, persoana fiind sancționată de către organul vamal cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei, iar autoturismul a fost reținut până la plata amenzii”, au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți