spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cursuri de extensii gene la Bohemy Beauty Center Academy (FOTO)

Mai multe articole

Pentru cele sau cei interesați de realizarea cursurilor de aplicare extensii gene trebuie să știe că tehnicianul de la Bohemy Beauty Center Academy vă poate ajuta în această privință.

La Bohemy Beauty Center Academy se pot face cursuri de bază 1 – 3 D, care durează patru ședințe, adică patru zile cu posibilitatea de prelungire în funcție de fiecare cursant. Ca în orice domeniu, teoria este baza și practica face diferența.

Andreea, tehnicianul de la Bohemy, de la care veți putea învăța tainele acestei „meserii” și acestei arte, spune că cei care doresc să urmeze astfel de cursuri trebuie să fie înzestrați cu răbdare și mult calm.

De asemenea, pentru a putea avansa în acest domeniu, tehnicienii recomandă minimum șase luni de muncă după absolvirea cursului de bază, care este esențial.

În săptămâna 1 – 7 august, la salon au fost două cursante ambițioase și răbdătoare, care au evoluat frumos în cele patru zile de cursuri.

După finalizarea cursului actual, Andreea, tehnicianul de la Bohemy Beauty Center Academy o va avea drept colegă pe Loredana Olariu, de la make-up.

Mai urmează un curs în septembrie, pentru care mai este disponibil doar un loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți