spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tineri din Săveni, reținuți de polițiști după ce au furat bani și bunuri din două locuințe

Mai multe articole

La data de 25 mai 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18 și 19 ani, din orașul Săveni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada 04-13 mai 2022, cei doi tineri ar fi pătruns, fără drept, în două locuințe din orașul Săveni și ar fi sustras din interior, mai multe bunuri și bani.

La data de 25 mai, au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

„Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, precizează într-un comunicat de presă Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți