spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Urmărit de Interpol pentru furt şi tâlhărie, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării, de autorităţile din Armenia, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pe teritoriul acestui stat.

În data de 25 mai, în jurul orei 17:10, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager al unui autocar ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău – Cehia.

„La controlul de frontieră s-a constatat că persoana figurează în bazele de date Interpol, pe numele acesteia fiind emisă de autorităţile din Armenia o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pe teritoriul acestui stat”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră din Botoșani.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți