spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Percheziții în Avrămeni și Vlăsinești, la persoane bănuite de furt

Mai multe articole

La data de 11 mai 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, din comunele Avrămeni și Vlăsinești.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 200 de metri de izolație de cablu, aparținând unei societăți care furnizează servicii de internet și televiziune, peste 100 de metri de șufă oțelită și 5 telefoane mobile.

„Totodată, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării speciale, 54 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență Duty Free, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente de proveniență. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în funcție de rezultate, față de persoanele implicate, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți