spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tânăr bănuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor s-a trezit cu mascații în casă (FOTO)

Mai multe articole

La data de 8 mai 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, din comuna Mitoc.

În cadrul activităților desfășurate, a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, o armă tip pușcă, cu lunetă, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. 

„Tânărul de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei ar fi îngropat arma într-o zonă de depozitare a gunoiului, din extravilanul  comunei Mitoc, loc în care a fost identificată de polițiști. Acesta nu era autorizat pentru a deține o astfel de armă și nici nu avea documente de proveniență”, precizează agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Poliției Orașului Săveni și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți