spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Spectacolul „Dănilă Prepeleac” de la Teatrul „Vasilache” a fost anulat

Mai multe articole

Reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” au anunțat că spectacolul „Dănilă Prepeleac” este anulat, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actori.

În loc de această piesă, botoșănenii sunt așteptați să vizioneze „Pinocchio”, după Carlo Callodi. Adaptarea, dramatizarea și regia artistică sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu și muzica este compusă de Alin Macovei Moraru.

Piesa se va juca joi, de la ora 18:00, sâmbătă de la ora 11:00 și duminică de la orele 10:30 și 12:30.  

Din distribuție fac parte îndrăgiții actori Adelina Cojocariu, Pavel Petrași, Cosmin Tanasă, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu.

«Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari si celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre.  Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni ,,OAMENI”», spune Valentin Dobrescu, regizorul artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți