spot_img
duminică, aprilie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Whatsapp, girl?” – despre măștile purtate de omenire, se joacă pe scena din Botoșani

Mai multe articole

Casa Tineretului din Botoșani se pregătește să găzduiască un eveniment teatral cu totul special, luni, 6 noiembrie, de la ora 18:00. Piesa de teatru scrisă de Marco Tesei, prezentată în premieră absolută, promite să captiveze publicul cu o poveste actuală și intrigantă.

Whatsapp, girl? este o producție care explorează identitățile și măștile pe care le purtăm în viața de zi cu zi, fie pe internet, fie în lumea reală. Eroina piesei, interpretată de Beatrice Rubică, aduce în fața publicului o serie de personaje complexe și provocatoare.

Cel mai important aspect al acestui eveniment este că intrarea este complet gratuită. Toți cei pasionați de teatru sunt invitați să participe și să se bucure de această experiență artistică fără a plăti bilet de intrare.

,,Vă așteptăm cu brațele deschise, luni, 6 noiembrie, la Casa Tineretului din Botoșani. Un spectacol captivant vă așteaptă și suntem încântați să vă avem alături!”, a declarat Cristina Carciuc, președintele Fundației Județene pentru Tineret (FJT) din Botoșani.

Link către eveniment:

https://facebook.com/events/s/whatsapp-girl-botosani-intrare/748385183793210/

Proiectul este implementat de Teatrul Apropo în parteneriat cu Asociația Necuvinte, Asociația Lindenfeld (Ajungem Mari), Fundația Națională pentru Tineret, Fundația Județeană pentru Tineret din Botoșani și Fundația Județeană pentru Tineret din Timiș.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți