spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mireasă la moda in 2022

Mai multe articole

După doi ani de restricții globale, am ajuns intr-un moment in care privim cu optimism către un 2022 care ne arată o luminiță, o revenire la o normalitate, la reintroducerea evenimentelor pentru ca multe cupluri așteaptă cu nerăbdare să iși poată sărbători ziua cea mare, ziua in care vor spune DA!

Din păcate, perioada aceasta nefastă a pandemiei a cunoscut si câteva momente in care ne intrebăm: oare situatia va reveni la normal si voi reuși să imbrac și eu rochia de mireasă? Pentru că da, ne amintim bine că anul 2020 a debutat cu o schimbare majoră in viețile tuturor, cauzată de această pandemie la nivel global. Doi ani atipici: restrictii, reguli noi, evenimente anulate sau amânate.
Viitoarele mirese au trăit situații care mai de care mai dificile, cu emoții in plus.

Ani de zile visăm rochia perfectă pentru ziua cea mare, ne gândim, ne imaginăm, salvăm sute de poze cu modele care mai de care mai diverse. Este un moment unic, ne dorim să fim mirese o singură dată in viața și, de aceea, nu vrem să dăm greș cu rochia de mireasă. Zile intregi căutăm modele, apoi incepem să căutăm fizic in magazinele de specialitate, să ne programăm pentru probe pentru că, intr-un final, să ajungem la rezultatul dorit.

Suntem femei și ne dorim să fim perfecte și să strălucim intr-un moment unic din viața noastra!

De asemenea, pentru ca rochia de mireasa să fie perfectă, machiajul și coafura trebuie să fie perfecte! Le alegem in funcție de ținută, de stilul personal, de tematica nunții. Nu optați pentru ceea ce este in tendințe, purtați ceea ce vă stă bine și vi se potrivește, nu vă incărcați machiajul pentru a vă schimba fizionomia feței, ci pentru a fi tot voi!

Anul acesta, vorbim și de noi tendințe, multe mirese optează și pentru a fi moderne și rebele, adică de a fi cât mai naturale și originale ca stil!
O rochie pe corset va fi mereu in tendințe, și cum poți fi mireasă modernă și rebelă: purtând o rochie albă, combinată cu o geacă sau cu o jachetă din piele neagră și cu bocanci sau teniși!

In acest sens, Velvet Queen Atelier, impreună cu AlinoFotoStudio Botosani și Make-up by Loredana Cirimpei, au realizat o ședintă foto inedită, intr-o locație modernă din Iași: grădina exterioară Palas Mall si The Trumpets cu un decor interior original și vibrant.

Pentru o zi, “mireasă rebelă”, a purtat o rochie din noua colectie Velvet Queen, realizată pe corset, din tulle fin cu glitter, având un croi lejer și elegant in același timp. Bustul a fost realizat manual, din sute de mărgele de sticlă, oferind un aspect modern și unic.

Geaca de piele și bocancii negri completează perfect rochia de mireasă, dacă alegi să adopți acest stil original pentru ziua cea mare. Vei fi mireasa atipică pentru mulți, insă tot ceea ce contează este să te simți perfect intr-o astfel de zi!

Machiajul și coafura sunt realizate in același stil, rafinat și elegant, punând in evidență cele mai frumoase trăsaturi ale miresei. Indiferent de stil, specialistii in materie de beauty recomandă ca machiajul de mireasă să confere naturalețe, eleganță să pună in evidență atât trăsăturile, cât și rochia.

In câteva cuvinte, cu incredere si optimism am intrat intr-un an nou, in care sperăm ca cel mai important eveniment din viața unui cuplu: nunta, va fi in continuare un moment plin de emoție, de unicitate și de bucurie!

Proiect realizat de:

Servicii foto/video: AlinoFotoStudio Botosani;

Fotografi: Alin Chirilă / Marius Vlad

Videograf: Gabi Chirilă
Rochii mireasa: Velvet Queen Atelier;
Make-up: Make-up by Loredana Cirimpei;
Model: Anelis Munteanu
Multumim: The Trumpets;

Andreea Cujbă,
Velvet Queen Atelier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți