spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Starea jalnică a clădirilor din Centrul Vechi! Care e decizia luată de Cosmin Andrei? FOTO

Mai multe articole

În cursul zilei de 7 februarie, domnul Primar Cosmin Andrei a descins în locuințele din Centrul Vechi pentru a analiza situația acestora.
Din păcate, starea locuințelor era una jalnică, prezentând vizibile urme de degradare.

Demersurile autorităților duc tot spre evacuarea chiriașilor din Centrul Vechi, urmare a comportamentului actualilor.

,,Este inacceptabil ca un botoșănean, indiferent de etnie, gen, etc., să aducă locuințele repartizate ca sprijin social la o stare atât de degradată! Cele două imobile au fost eliberate în regim de urgență iar după reabilitarea acestora nu vor mai fi date spre repartiție.
Am cerut deja colegilor din primărie să verifice starea fiecărui imobil, contractele, datoriile, locatarii (în special forma de legalitate sub care ocupă acea locuință, atât în documente cât și în teren) întrucât aceste aspecte nu mai pot fi ignorate!
Mesajul meu este foarte clar! Toți chiriașii din Centrul Istoric vor fi mutați în alte locuințe pe care le vom oferi ca alternativă. Dacă vor alege să nu dea curs ofertei noastre, vor fi nevoiți să găsească alte locuințe dar nu se vor întoarce în Centrul Istoric!” a declarat, Cosmin Andrei.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări Domnului Primar. Am dori să nu se mai țină oborul, sau târgul de animale de duminică dimineață. Este un miros greu, în momentul în care treci pe lângă acest târg, iar totuși este centrul vechi al orașului nostru. Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți