spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj, în județul Botoșani!

Mai multe articole

La data de 5 februarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Saveni au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, la 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj, din comuna Drăgușeni.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, printre care 9 telefoane mobile, articole pirotehnice și câini din rasa ogar și ciobănesc caucazian, deținuți fără respectarea prevederilor legale.

Cei trei proprietari au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind aceste categorii de animale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj și orice operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești, Biroului de Protecție a Animalelor și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți