spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Visul lui Marius s-a îndeplinit! Tânărul ce este dependent de aparatul cu oxigen are acum speranța unei vieți normale! FOTO&VIDEO

Mai multe articole

,,Vă amintiți cea mai mare dorință a lui Marius? Cea în care visa că o să poată ieși iarăși la plimbare afară la aer, în care își revedea prietenii și nu mai era țintuit în pat? Cu ajutorul unui om extraodinar din Germania toate acestea o să se îndeplinească! Aproximăm că pe săptămâna viitoare o să ajungă aparatul de oxigen portabil în România și că o să urgentăm folosirea cât mai rapida a sa.” Daniel Câșlariu.

În luna ianuarie, CARAVANA FAPTELOR BUNE a ajuns în comuna Ripiceni, astfel, o dată cu voluntarii a început o nouă șansă și în viața lui Marius. Un tânăr în vârstă de 32 de ani ce ce este dependent de aparatul de oxigen. Acesta trăiește împreună cu nepoțelul lui de 6 ani crescuți fiind doar de mamă. Pe lângă problemele de sănătate poartă și o durere imensă în suflet deoarece tatăl și o soră au decedat recent! În trecut acesta respira cu ajutorul unui aparat închiriat de la spital dar care nu îi permitea deplasarea în exterior. De aici a izvorât și cea mai mare dorința a sa: APARATUL PORTABIL DE OXIGEN.

Prima interacțiune a Asociației ,,Grup Civic” cu familia:

,,Încă o dată mobilizarea oamenilor mă copleșește, încă o dată vă sunt recunoscător! Vă mulțumesc și sper să vi se întoarcă înzecit fiecare efort! Nu pot să vă descriu în cuvinte bucuria mamei!” Daniel Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți