spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Declarația primarului Cosmin Andrei ,,Nu mai doresc locuințe sociale în Centrul Istoric!” FOTO&VIDEO

Mai multe articole

,,Nu mai doresc locuințe sociale în Centrul Istoric! Am susținut și susțin că alta trebuie să fie destinația acestei zone emblematice pentru oraș și noi, ca municipalitate, trebuie să depunem toate diligențele pentru revitalizarea Centrului Istoric!
Am avut discuții în acest sens cu reprezentanții Grupului de Inițiativă Locală „Romii Botoșani 2021”.

Mesajul meu a fost clar! Fără discriminare, toți chiriașii din Centrul Istoric vor fi mutați în alte locuințe pe care le vom oferi ca alternativă. Dacă vor alege să nu dea curs ofertei noastre, vor fi nevoiți să găsească alte locuințe dar nu se vor întoarce în Centrul Istoric!

Pe lângă modificarea de statut a locuințelor sociale, continui demersul de recuperare a locuințelor tranzacționate, din punctul meu de vedere, ilegal, de către Locativa!


Avem toată determinarea de a finaliza locuințele în construcție și ne propunem să construim altele noi, atât sociale cât și pentru tineri.
Pe 21 februarie 2022 va avea loc depunerea și deschiderea de oferte pentru amenajarea a 72 de locuințe sociale (22 de garsoniere şi 50 de apartamente cu două camere) în cartierul ANL Cișmea. În aprilie 2022 vom putea avea un constructor.” a transmis Primarul Cosmin Andrei pe Facebook.

VIDEO AICI https://fb.watch/aWnmTULmS1/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți