spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scandalul demiterii lui Alexandru Arșinel: ”Face pe mortul și pe victima… dacă stai să pleci urechea la ce spune și cum o spune crezi că e pe moarte… un ticălos prefăcut… l-am avut pacient” 

Mai multe articole

În urma scandalului și a declarațiilor făcute de Alexandru Arșinel, în online au apărut diverse comentarii, nu tocmai favorabile domnului “Nerușinel”….așa este numit într-un comentariu pe Facebook. Pe lângă comentariile la adresa acestuia a apărut și o scrisoare deschisă în mediul online unde un cunoscut medic bucureștean își rupe din pretiosul său timp și îi adresează domnului “Nerușinel” câteva rânduri destul de tăioase pe pagina sa de Facebook.
Gestul domnului doctor a fost destul de apreciat prin sutele de like-URI primite și zecile de comentarii primite.

Toate comentariile erau împotriva actorului și faptelor sale. Mai jos vom prezenta câteva din comentarii dar și declarația de avere. Pe lângă faptul că are pensie, venituri din drepturi intelectuale, indemnizație de revoluționar, indemnizație de merit acordată de Ministerul Culturii mai are și grad de handicap. Ocupa funcția de director adj. a Teatrului ,,Constantin Tănase” până pe data de 02/02/2022 când i-a expirat contractul și Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit mandatul.

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat și ea, pe Facebook, că ”am ajuns să-l vedem pe omul Alexandru Arșinel tulburat, cu lacrimi în ochi, din cauza unei umilințe care te lasă fără cuvinte.”

Nicușor Dan a replicat că este vorba de dezinformări: ”Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul ,,Constantin Tănase”. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs”.

”Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a adăugat primarul general.(HotNews)

„Eu cred ca, Primarul a procedat corect, având în vedere faptul că, au venit noi generații care trebuie să-și ocupe locurile ca manageri și de ce nu și ca actori! Cu respect față de „actorul Arșinel” încerc să spun că, este regretabil că nu are „limita timpului” respectul și încrederea care trebuie acordată tinerelor generații! Corect ar fi fost ca acum 19 ani să nu i se mai prelungească contractul de manager. Daca nu dorea să iasă la pensie la 65 așa cum este legal, putea și poate juca cât trăiește în baza contractului pe care îl are cu Teatrul…. dacă i se oferă roluri”.

L-am cunoscut personal pe Arșinel, cum l-am cunoscut pe Piersic, Stela, Mălăele etc. Arșinel este un om plin de el, fălos, care se consideră superior tututor. Nu mi-a plăcut deloc….exact cum spui tu, agățat de post și de nimicuri

DRAMA DOMNULUI ARȘINEL

Pe mine drama domnului Alexandru Arșinel nu mă miră absolut deloc. La viața mea am tot văzut oameni ca el, ferecându-se cu lanțuri de câte o poziție de conducere, cu intenția declarată de a părăsi acel post, de director, de profesor, de șef de secție doar în cazul, puțin probabil, că la un moment dat ar da ortul popii. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, susnumitul pattern încă este caracteristic în spitalele și catedrele bucureștene. Șeful la noi are de fapt un deziderat unic. Nu să facă o școală de gândire și să promoveze tineri. Nu să clădească ceva memorabil și dezinteresat. Nici gând. Dezideratul de bază rămâne să plece din postul respectiv doar cu picioarele înainte. După care poate să se aleagă praful. Și dacă sunt și excepții, dacă or fi apărut și alte tipuri de șefi și de profesori, genul sus pomenit este cu siguranță cel în care a crescut și s-a format ca om domnul Arșinel. Din punctul dumnealui de vedere este strigător la cer faptul că, la nici 84 de ani, ar putea să i se mai retragă din funcțiile de conducere. Să fie aruncat, din rațiuni de senilitate și din rațiuni că or mai fi și alții mai în putere, ca o măsea stricată, bietul maestru. Și prostanul stă cu gura căscată la bodogănelile moșului, confundând notorietatea cu grandoarea și tupeul cu dreptatea. Uitând faptul evident că, de fapt, nea Arșinel trebuia să se lase de a fi director de peste 10 ani. Că este împotriva firii să aștepți moartea cocoțat pe un post pentru care nu mai ai energia, neuronii și sănătatea să îl onorezi. Că nu poți sta pe salariu de director până la 200 de ani și că, la urma urmei, de la o vârstă în sus ar trebui să te mai găsească dricul și pe acasă. Pe de altă parte nu este de neînțeles tendința românului ajuns de a-și încleșta bucile de plușul fotoliului de director câtă vreme în țara asta, ca simplu subaltern, fie chiar maestru, ești doar un poolist. Supus oricărui abuz, fără perspective și fără demnitate. Toată umanitatea noastră de români, așa cum este construită societatea noastră, se disipă o dată cu coborârea din turnul de fildeș al șefiei. Ca simplu trăitor al acestor meleaguri ești de fapt un nimic. De asta oameni ca Arșinel, care ar trebui să își ia Aspacardinul, să își menajeze rinichiul bun și să probeze acasă pe masă, cu mâinile pe piept, costumele cele mai bune, se țin cu protezele de scaunele demnităților mai mari sau mai mici.” Constantin Cucu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți