spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Minoră de 14 ani găsită spânzurată în urma unui joc pe internet!

Mai multe articole

La data de 5 septembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o minoră de 14 ani a fost găsită spânzurată într-o anexă a locuinței în comuna Coțușca.

Fratele ce locuia cu aceasta a sesizat dispariția fetei în momentul cand sunetul de la telefon se auzea din grajdul gospodăriei.

Echipajul direcționat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, la locația indicată fiind identificată minoră de 14 ani, decedată, în urma strangulării cu un ștreang improvizat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

De asemenea, în cauză a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public conform cărora minora de 14 ani, ar fi jucat un joc pe internet, care ar fi influențat-o într-un mod negativ și ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acees minora, în vederea verificării acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți