spot_img
miercuri, decembrie 6, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea a 4 furturi din locuinţe, prin escaladarea ferestrelor.

Mai multe articole

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în noaptea de 26/27 iulie a.c., în jurul orei 23.00, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, din mun. Iaşi, situată la parterul unui imobil, prin forţarea geamului de la o cameră, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi bani, prejudiciul total fiind de 1.900 lei.

În noaptea de 30/31 iulie a.c., acesta ar fi pătruns, prin escaladarea ferestrei de la sufragerie, lăsată deschisă, în locuinţa unui bărbat de unde ar fi sustras două telefoane mobile, 3 parfumuri, încălţăminte, valoarea prejudiciului fiind de 6.000 lei.

La data de 24 august a.c., acesta ar fi pătruns în apartamentul unei femei, din mun. Iaşi  de unde ar fi sustras bijuterii şi alte bunuri, în valoare de 7.000 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că în noaptea de 23 august a.c., împreună cu un alt tânăr, ar fi sustras dintr-o locuinţă, din mun. Iaşi două genţi în care se aflau două telefoane mobile, carduri bancare, prejudiciul cauzat fiind de 1.000 lei. 

Prejudiciul a fost recuperat în mare parte, bunurile fiind predate părţilor vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți