spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Boom-ul aplicației Zoom continuă, aceasta ridicând speranțe post-pandemice!

Mai multe articole

Zoom-ul este încă în plină expansiune, creșterea perspectivelor că serviciul de videoconferință va fi capabil să-și susțină ritmul, chiar dacă relaxarea pandemiei reduce nevoia de întâlniri virtuale.

Unele semne de optimism au apărut în cel mai recent raport al veniturilor trimestrial al companiei, publicat marți. 

Într-o măsură cheie, Zoom și-a încheiat trimestrul februarie-aprilie cu 497.000 de clienți care au angajat cel puțin 10 lucrători și s-au abonat la versiunea premium a serviciului său. Acesta a fost un câștig de 29.900 de clienți în această categorie din trimestrul noiembrie-ianuarie, cea mai mică creștere a Zoom-ului pe o perioadă de trei luni de la începutul pandemiei.

Prin comparație, Zoom a adăugat peste 183.000 de clienți cu 10 sau mai mulți angajați în aceeași perioadă a anului trecut, când reducerea pandemiei era încă într-un stadiu incipient.

Acești abonați mai mari vor fi esențiali pentru succesul continuu al Zoom-ului, deoarece se angajează de obicei la contracte pe termen mai lung decât angajatorii cu doar câțiva lucrători care tind să prefere angajamentele de la o lună la alta.

„Zoom este aici pentru a ajuta fiecare client să își calibreze viitorul model de lucru în felul său”, a declarat Yuan analiștilor în timpul unei întâlniri găzduite de serviciul companiei. „Multe companii re-proiectează locul de muncă pentru a îmbunătăți experiența de lucru hibridă.” CEO-ul Zoom, Eric Yuan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți