spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Degustare de vinuri la Diasos Top Distrib:SearaVinarte.

Mai multe articole

Sub deviza produselor făcute în România, Florin Huștiuc împreună cu reprezentanții Vinarte au organizat o seară de degustare de vinuri la Botoșani. 

Sortimentele de vinuri din cramele Vinarte au fost asezonate cu platouri de brânzeturi de la FiveContinents astfel încât toate simțurile să fie atinse de diversele arome. 

La sediul Diasos au fost prezent și cel mai tânăr somelier din județul Botoșani: Ionuț Olariu  dar și reprezentatul Vinarte.

Înființată în 1998, Vinarte profită pe deplin de teritoriul disponibil în România prin aprovizionarea cu fructe de la doua dintre cele mai bune locații: Sâmburești și Stârmina. Diferitele condiții întâlnite permit specialiștilor noștri să crească struguri de cea mai înaltă calitate, soiuri locale și internaționale din care se obțin vinuri complexe, cu un caracter distinctiv. Stilul acestor vinuri se caracterizează prin complexitate și eleganță.

FOTO-REPORTER.RO

La Stârmina, Turnu Severin, în jud. Mehedinţi, societatea Vinarte deţine un total de 190 de hectare. In 2009 a fost încheiat un program amplu de modernizare a tehnologiilor de vinificație. Datorită poziției sale în regiunea de sud-vest a țării, în imediata apropiere a Dunării, cu un climat care beneficiază de influența mediteraneană, aceasta podgorie a produs întotdeauna vinuri remarcabile. Datele climatice statistice confirmă că aici avem o temperatură ideală tot timpul anului şi un număr semnificativ de ore însorite, elemente foarte importante în atingerea maturităţii complete a strugurilor. Viile sunt special proiectate pentru a produce vinuri cu mare caracter, atât roșu și alb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți