spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Motivul pentru care s-a închis circulația prin refugiile de tramvai la Botoșani.

Mai multe articole

La decizia Biroului Rutier, în cadrul ședinței Comisiei de Sistematizare a Circulației în municipiul Botoșani s-a decis interzicerea circulației prin stațiile cu refugiu de tramvai din următoarele zone: Calea Națională intersecție Manolești Deal, Calea Națională intersecție Armoniei, Sucevei intersecție cu acces Carrefour.

În ultima perioadă , au avut loc nenumarate accidente, din cauza  noilor semne de circulație amplasate înaintea refugiilor de tramvai.

Amplasate cu scopul de a fluidiza traficul aceste au făcut decât să mărească numărul accidentelor cauzate din lipsa acordării de prioritate!

Povestea celui mai recent accident! O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni..

La începutul lunii martie, un pieton a fost doborât de o mașină la o trecere de pietoni în zona industrială.

Automobilul circula din centru spre ieșirea din oraș din Cătămărăşti pe linia de tramvai, iar în dreptul stației din zona Romstal a lovit o femeie de 50 de ani, care s-a angajat regulamentar în traversarea  pe trecere.

Victima a fost lovită și proiectată direct pe asfalt chiar pe trecerea de pietoni, iar soferița s-a oprit la câțiva metri distanță, indicând că nu conducea foarte rapid. Cu toate acestea, femeia care a traversat a fost grav rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți