spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Povestea oribilei crime din Argeș. Victime directe ale neglijenței statului?

Mai multe articole

În urmă cu câteva luni, mai exact pe 8 ianuarie, cazul Ramonei și a lui Irinel apărea la emisiunea ,,Acces Direct”, soțul o acuza de infidelitate pe concubină și din acest motiv o agresa atât fizic cât și psihic.

Deși la testul poligraf, realizat în cadrul emisiunii, a arătat ca Ramona nu l-a înșelat pe Irinel, femeia și băiatul ei de 14 ani au avut un destin tragic.

Rezultat direct a neglijenței statului în ceea ce privește violența domestică! Femeia făcuse nenumărate plângeri în care spune ca bărbatul o amenință că o omoară dacă se despart.

Bărbatul din Argeș, și-a ucis concubina, dar și pe fiul minor al acesteia, în curtea unei biserici din satul Drăghici, acesta murind și el la scurt timp, pe patul de spital, după ce a fost operat. Criminalul a ajuns în stare gravă la spital, având o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. După ce și-a înjunghiat fosta iubită și pe băiețelul ei, agresorul a vrut să își pună și lui capăt zilelor, însă echipajele chemate la fața locului l-au transportat la unitatea medicală înainte de a-și da ultima suflare.

Femeia se afla alături de fiul său, iar când cei doi au ieșit din cimitir, bărbatul a încpeut să se certe cu femeia. În altercație a intervenit copilul, care a fost dat cu capul de asfalt de mai multe ori, apoi înjunghiat mortal. A urmat să o înjunghie pe fosta concubină, pentru ca mai apoi să își înfigă arma crimei în propriul gât.

A ajuns în stare gravă la spital și operat de urgență, iar starea lui părea să se amelioreze, fiind stabil și cooperant. Nu a reușit să reziste astfel încât să apuce să își primească pedeapsa în fața legii. Bărbatul era cunsocut în satul natal ca fiind  foarte agresiv, labil mintal și consumator înrăit al băuturilor alcoolice. Muncea cu ziua pe la vecinii din sat și fusese amendat de mai multe ori pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți