spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN WEEKEND

Mai multe articole

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la diferite diferite misiuni in acest weekend, de stingere a incendiilor sau alte urgente.

În data de 14.05.2021, ora 14:46, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au acționat în satul Slobozia, comuna Voinești‚ județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de deșeuri și vegetație uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 100 de metri pătrați de vegetație uscată și 200 de kilograme de deșeuri menajere.
In aceeași zi, la ora 20:18, un echipaj din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a acționat în municipiul Iași, Bulevardul Nicolae Iorga‚ județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de deșeuri.

În data de 15.05.2021, ora 14:23, Secția de Pompieri Pașcani a acționat în municipiul Pașcani‚ județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. In aceeași zi la ora 22:03, un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași a acționat, în municipiul Iași, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de gunoi.
In aceeași zi, la ora 18:39, echipaje din cadrul inspectoratului în cooperare cu echipajele Serviciul de Ambulanță Județean Iași au intervenit, în satul Vânători, comuna Popricani, intersecția DN 24 cu DJ 248B, județul Iași, la un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion, un microbuz și un autoturism, cu victime multiple, conștiente din care două au fost încarcerate în microbuz. După realizarea manevrelor de descarcerare, cele două victime au fost preluate de ambulanța SMURD TIM și ambulanța SMURD EPA 1 și transportate la spital.

La aceeași data, ora 08:35, Detașamentului 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Bulevardul Independenței, pentru transportul unei persoane supraponderale.

În data de 16.05.2021, ora 10:41, un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentul 1 de Pompieri Iași a acționat în satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs pe un teren unde au fost descărcate deșeuri și resturi vegetale, urmând ca la ora 11:39, sa fie nevoie de trei echipaje de intervenție și o autocisternă pentru transport apă din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași care au acționat în satul Prisecani, comuna Prisecani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească și garaj.

În data de 16.05.2021, ora 20:25, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Nicolae Iorga, pentru deblocarea ușii unui apartament. După realizarea accesului, proprietarul, în vârstă de 91 de ani a fost găsit căzut în locuință, fără semne vitale, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Iași care a declarat decesul.

In total, Echipajele SMURD au intervenit la 83 de cazuri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți