spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Coroana cu titlul de Miss Univers 2021 a plecat anul acesta in Mexic.

Mai multe articole

Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, a fost încoronată Miss Univers 2021, duminică seară în Statele Unite.

In vârstă de 26 de ani, îmbrăcată cu o rochie de seară strălucitoare de culoare roşie, le-a depășit pe finalistele din Brazilia şi Peru, in gala desfăşurate la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, un oraş din statul american Florida. Concursul a fost prezentat de actorul Mario Lopez şi de Olivia Culpo, fostă Miss Univers 2012.
Câştigătoarea din acest an a întrecut peste 70 de concurente, obţinând cel de-al 69-lea titlu Miss Univers. Ea îi succede lui Zozibini Tunzi, din Africa de Sud, încoronată Miss Univers 2019. Câştigătoarea din 2021 a fost desemnată de un juriul format din opt femei.

Oamenii din ţara mea mor şi sunt împuşcaţi de armată în fiecare zi″⁣, a spus concurenta în videoclipul său de prezentare – difuzat înainte de finala concursului -, care a inclus fotografii ce o prezentau în timp ce participa la manifestaţii împotriva juntei militare. ″Drept urmare, aş dori să îndemn pe toată lumea să vorbească despre Myanmar’’, a adăugat tânăra.

Țara noastră a fost reprezentata de Bianca Tirsin, a tanara in vârsta de 22 de ani, arădeancă , care a purtat o creație inspirată din magia basmelor populare românești, realizată de designerul arădean Arina Varga, Mădălina Andronic care a creat imprimeul rochiei, iar Patricia Gabor a completat ținuta realizând accesoriul – o pălărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți