spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Maneliști în campania de vaccinare? Ce spune Tzancă Uraganu.

Mai multe articole

Pentru a accelera campania de vaccinare anti-COVID, autoritățile iau în calcul mai multe metode prin care să promoveze importanța imunizării în ochii populației, inclusiv abordarea lor prin cântăreții de manele.

Întrebat, astăzi, în conferință de presă, dacă ar putea lua în calcul implicarea cântăreților de manele în promovarea campanii de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă spus: ,,Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să-și găsească locul în acest demers de comunicare și demers de activități pro-vaccinare”.
Acesta a adăugat că însă se poate susține campania de vaccinare și individual, nu trebuie să existe un cadrul organizat la nivel atât de central.

„În atenția dlui Tzancă Uraganu. Apel public: Bună ziua. Nu mă cunoașteți, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe YouTube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlagă. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: Nu vreți să va ocupați dvs, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly va ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mândruță pe pagina sa personală de Facebook.
Tzancă Uraganu nu a ezitat iar răspunsul lui a fost unul total surprinzător: „N-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări”, a scris manelistul pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți