spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Activitate de împădurire în Botoșani – Rotary Plantează 2021

Mai multe articole

”Cel ce plantează un copac iubește și pe ceilalți, nu numai pe el.”

Aproximativ 50 de voluntari Interact, membri Rotary Botoșani și alți elevi de la licee din Botoșani au fost eroi pentru natură în data de 10.04.2021, când a avut loc a x a ediție a activității ,,Rotary Plantează”. Zona împădurită se află în satul  Balta Arsă. Proiectul este foarte îndrăgit atât de participanți, cât și de public, contribuind astfel la sănătatea mediului, la educația tinerilor către mediul înconjurător și la implicarea activă pentru binele societății.

”Cea mai frumoasă parte a fost să revăd mare parte din voluntari după o pauză atât de lungă. Pe lângă faptul că am avut ocazia să vedem cum este să muncești pentru binele naturii, activitatea fizică și atmosfera ne-au bucurat pe toți. Cred că fiecare dintre noi ne-am născut pentru a salva planeta și a iubi natura.”, spune vicepreședintele asociației, Ecaterina Pînzariu.

O altă voluntară, Bojincă Ionela-Alexandra, care a fost foarte încântată de activitate ne-a declarat că ,,Pot zice doar că am participat la multe activități de voluntariat, dar niciuna nu se compara cu aceasta. Nu am văzut atâta implicare, dăruire și dorință. Dacă, de obicei, este despre oameni, acum este despre și pentru natură. Sunt sigură că aceasta este dorința voluntarilor, să ajutăm natură să renască! Noi am început, dar cu toții putem continua!” .

Suntem fericiți că vremea a ținut cu noi și că am putut planta alături de membrii Rotary Botoșani sute de copaci: stejari, cireși, tei. Ținem să mulțumim și îndrumătorilor de la Ocolul Silvic pentru toate explicațiile și atenția ca fiecare copac să fie plantat așa cum trebuie.

Au declarat pentru FotoReporter cei de la Asociația de voluntariat Interact Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți