spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Q&A B.A.C. – Bacalaureat. Admitere. Curiozități.

Mai multe articole

Asociația Mereu pentru Educație (MER) dă startul unui nou proiect, care își propune să vină în ajutorul tinerilor din anii terminali, intitulat: Q&A B.A.C. – Bacalaureat. Admitere. Curiozități.

Prin intermediul acestei inițiative, elevii care își petrec ultimele săptămâni pe băncile școlii au posibilitatea să adreseze propriile întrebări cu privire la nedumeririle și curiozitățile pe care le au atât despre bacalaureat, cât și despre admiterea la facultate. Acestea reprezintă două evenimente extrem de importante din viața unui proaspăt absolvent de liceu, accentuate și de condițiile speciale care există în acest moment, iar MER își dorește să le fie aproape și să îi îndrume.

„Prin acest nou proiect, noi, cei de la MER, încercăm să sprijinim elevii și să le oferim sfaturi despre bacalaureat și admiterea la facultate. Ne dorim să îi ajutăm și, în același timp, să le împărtășim experiențele proprii la facultățile la care suntem studenți. Totodată, ne propunem să le facem cunoscute tehnicile pe care noi le-am testat și ne-au ajutat cu privire la învățarea eficientă”, a declarat Raluca Țonea, președintele Asociației Mereu pentru Educație.

Toți cei care sunt doritori să participe o pot face completând formularul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdULS2q3EFECcUt5BNEXwFd2HwiH0c0XHFwpkQMFtl_Z8HEg/viewform

Îți va lua cel mult un minut! Mai apoi, noi îți vom trimite toate datele de conectare pe care trebuie să le știi. Ne vedem la Q&A B.A.C. – Bacalaureat. Admitere. Curiozități!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți