spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Interviu cu Vlad Plăcintă, noul Cetățean de Onoare al Municipiului Botoșani .

Mai multe articole

,, Îmi doresc ca acest titlu să nu mă schimbe și să fiu același om ca până acum„.

Ieri 30 Septembrie , 19 consilieri locali botoșăneni au votat ca Vlad Plăcintă să devină cetățean de onoare, în timp ce consilierii USR – Marcel Gheorghiţă, Raluca Ştefania Curelariu, dar şi Marius Buliga, de la PSD, au ales să se abțină de la vot.

Actualul primar, Cosmin Andrei, a fost cel ce a propus acest titlu onorific în urma unei ample analize a activității depuse de Vlad Plăcintă în cei 9 ani de acțiuni sociale.

Reporter www.foto-reporter.ro:

Ce înseamnă pentru tine acest titlu onorific?

Vlad Plăcintă:

Este o bucurie și o onoare pentru mine a fi cetățean de onoare al Municipiului Botoșani. În același timp mă și responsabilizează mai mult în activitatea pe care o conduc de aproape 9 ani. Le mulțumesc botoșănenilor pentru susținere și aprecieri.

Reporter www.foto-reporter.ro:

Consideri că ar fi trebuit să fi fost propus mai devreme pentru acest statut?

Vlad Plăcintă:

Nu am avut niciodată ca obiectiv, ca în urma munci mele să primesc distincții și premii. Eu mi-am făcut treaba cum am putut mai bine iar obiectivul meu a fost și este de a aduce lacrimi de bucurie celor greu încercați.

Reporter www.foto-reporter.ro:

Ai un mesaj pentru persoanele ce te susțin în toate acțiunile tale? Dar pentru cei ce azi ți-au acordat votul de încredere?

Vlad Plăcintă:

În primul rând mulțumesc Bunului Dumnezeu că mi-a dat un talent pe care sunt dator să-l înmulțesc. Apoi mulțumesc familiei, donatorilor care din puținul lor a renunțat pentru a salva viața unui copil, mulțumesc părintelui duhovnic că în momentele de cumpănă îmi este alături și mai ales colegilor și partenerilor pentru toată susținerea. Primarul și consilieri locali sunt reprezentanții comunități și le mulțumesc din inimă pentru votul lor și încrederea acordată.

Reporter www.foto-reporter.ro:

Te ajută acest titlu în activitatea ta?

Vlad Plăcintă:

Titlu de cetățean de onoare al municipiului Botoșani în primul rând mă responsabilizează dar în același timp îmi dă mai multă încredere de a merge mai departe. Îmi doresc ca acest titlu să nu mă schimbe și să fiu același om ca până acum.

La 9 ani de la înființarea Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Plăcintă a reușit să schimbe deja sute de vieți si după spusele sale va continua sa facă acest lucru cât timp îl va ajuta Bunul Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți