spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr reținut de polițiștii ieșeni după ce i-ar fi furat brățara unui alt tânăr. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar

Mai multe articole

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală din Pașcani au identificat un tânăr de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 2 august, în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Ciohorăni, prin exercitarea de acte de violență și amenințări, acesta i-ar fi sustras brățara unui alt tânăr.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 august, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 4 august, tânărul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

1 COMENTARIU

  1. Ai facut cateva puncte foarte bune acolo. Am cautat pe internet pentru mai multe informatii despre problema si am descoperit ca majoritatea persoanelor vor fi de acord cu opiniile dvs. pe acest site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți