spot_img
marți, aprilie 30, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Gene fir cu fir, soluția perfectă pentru un look de invidiat (FOTO/VIDEO)

Mai multe articole

Secolul XXI, evoluția tehnologiei și a metodelor de înfrumusețare oferă oamenilor ușurința de a trece de la o zi la alta. Pentru femeile care sunt complexate de genele mici și nu găsesc niciun rimel care să le ajute în acest sens, a apărut cea mai inovativă și ușoară soluție, genele fir cu fir.

Paradoxal este faptul că, deși sunt purtate zi de zi de femei, extensiile de gene au fost create de un bărbat, de pictorul și make-up artistul Max Factor, care a dezvoltat această idee și a îmbunătăți-o până la genele fir cu fir.

De la an la an, tot mai multe femei au început să învețe cum să aplice acest procedeu și așa a ajuns și Andreea Roxana Mihai de la Bohemy Beauty Center Academy să învețe despre tehnica de aplicare a genelor fir cu fir și a făcut din asta nu o meserie, ci o plăcere.

Doamnele și domnișoarele care încă nu sunt total convinse de ce să își aplice gene fir cu fir, trebuie să știe că deși nu sunt permanente, acestea te scapă de grija zilnică de a sta zeci de minute în fața oglinzii.

La Bohemy Beauty Center Academy se pot aplica gene fir cu fir sau tip evantai, de la 2D până la 25D cu megavolum. Dacă la început fiecare femeie optează pentru ceva foarte natural, între timp prinde gustul și vrea tot mai mult.

Din categoria avantajelor genelor fir cu fir se poate remarca faptul că femeia renunță total la rimel, nu mai pierde minute în șir în fața oglinzii pentru a aplica machiaj, însă acestea vin și cu câteva responsabilități.

Genele necesită o atenție și îngrijire riguroasă, trebuie spălate, pentru a nu provoca alergii, pentru a nu pierde genele naturale sau, în cazul cel mai grav, să nu facă o infecție.

În primele 48 de ore nu trebuie spălate deloc, iar clienta nu trebuie să folosească produse pe bază de ulei. După aceea, genele trebuie periate cu o spumă specială pentru extensii și îngrijite. Potrivit Andreei Roxana Mihai, cea care le face ziua mai bună clientelor la Bohemy Beauty Center Academy cu genele, declară că după cele 48 de ore, clienta trebuie să se spele pe față de cel puțin o dată, în funcție de locul de muncă.

Întreținerea se face o dată la trei sau patru săptămâni.

Se spune că la începutul secolului XX, pictorul și make-up artistul Max Factor a descoperit extensiile de gene. De fapt, D. W. Griffith, un proeminent regizor din SUA, este cel care i-a luat-o puțin înainte cu o „improvizație” de gene false. În 1916, regizorul și-a dorit ca Seena Owen, actrița lui principală din filmul „Intoleranță”, să poarte gene lungi, special create pentru acest rol. Astfel, a sugerat să se lipească butașii de păr de la o perucă pe pleoapele acesteia.

Primele extensii de gene – benzile

Abia în 1927, Max Factor și-a adus și el contribuția la tehnica deja inventată, prin realizarea primelor gene false, sub forma unor benzi.

Acestea au luat avânt, când celebra Phyllis Haver le-a purtat în faimosul musical „Chicago”. Pe atunci „extensiile” de gene se lipeau sub forma unor „franjuri” pe o ață specială, după care întreaga construcție se aplica pe pleoapa superioară, la baza genelor naturale.

La acea vreme, astfel de extensii aveau un efect foarte fals, erau foarte scumpe și produse în ediție limitată. Acestea nu puteau fi purtate mai mult de câteva ore din cauza adezivului de slabă calitate, care putea provoca grave probleme de sănătate.

De la genele smocuri la extensiile de gene fir cu fir

La începutul secolului XXI, au apărut genele smocuri, adică smocuri din păr sintetic, care se lipeau la baza pleoapei cu ajutorul unui adeziv special și rezistau mai mult decât genele pe bandă.

Ceva mai târziu, în 2003, industria extensiilor de gene a cunoscut îmbunătățiri majore, când stilistul și make-up artistul Shu Uemura, din Japonia, a inventat genele fir cu fir, foarte populare și astăzi. Însă, cea care a dat tonul acestui nou trend a fost Madonna, prima posesoare a extensiilor de gene fir cu fir. Acestea le imită pe cele naturale de la formă și curbură până la baza groasă și vârfurile subțiri. Nu mai trebuie să îți spun că acest tip de gene sunt preferatele salonului Izzu Lashes, nu?

Așadar, extensiile de gene au o lungă istorie tumultoasă în spate, iar astăzi ne putem bucura că le putem purta permanent, fără să ne facem griji că pot afecta globul ocular.

https://www.facebook.com/Bohemy-Beauty-Center-Academy-101995199076089

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți