spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Campania „80 de suflete de la Secția VI Cronici”: ajută și tu un pacient care suferă de schizofrenie (VIDEO)

Mai multe articole

Campania „80 de suflete de la Secția VI Cronici” este în plină desfășurare, la Botoșani. Motiv pentru care cetățenii sunt îndemnați să contribuie și ei la fericirea unor pacienți care suferă de schizofrenie.

Această campanie este derulată de „Asociația de Caritate și Bune Maniere Ciprian Andronache”.

Se termină anul și eu nu am apucat să adun toate cele necesare pentru a 4 a campanie dedicată pacienților suferinzi de schizofrenie. M-am împotmolit la mal, mai sunt necesare doar câteva lucrușoare și vom putea efectua livrarea, că ne așteaptă cu drag acești umili pacienți de la Sectia 6 Cronici”, a declarat Ciprian Andronache, președintele Asociației. Cei care doresc să ajute trebuie să știe că voluntarii asociației mai au nevoie de 35 de treninguri, 70 de lenjerii de pat și 70 de porții de mâncare, pentru a le putea oferi celor încercați de viață.

De asemenea, cei care doresc să doneze o pot face în contul: RO35 BACX 0000 0023 5065 2000, titular fiind „Asociația de Caritate și Bune Maniere Ciprian Andronache”, contul este deschis la Unicredit Bank.

„Pe mine mă încarcă când văd oameni poate după o săptămână, două, trei, ne întâlnim voluntar și mă întreabă de copii, pacienți, îmi dau mesaj și îmi spun că la următoarea acțiune vor să vină, să vină chiar și cu copiii, să vadă cât de greu le este altora. Asta mă încarcă ca om. Nu am foarte mulți bani, dar am foarte multă iubire, că așa am fost crescut de părinți și bunici”, a adăugat Ciprian Andronache.

Campania se află la ediția cu numărul patru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți