spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bătaie între eleve în prima zi de școală, la Botoșani. Poliția s-a sesizat din oficiu (VIDEO)

Mai multe articole

Două eleve s-au luat la bătaie chiar în prima zi de școală. Cele două fete și-au cărat pumni și s-au păruit în plină stradă, la ceva timp de la finalizarea festivității de deschidere a noului an școlar.

Bătaia s-a petrecut în apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani. Trecătorii au filmat scena și au publicat-o pe rețelele de socializare. Între cele două ar fi intervenit patronul unei terase din zonă.

Cazul a intrat și în atenția Poliției municipiului Botoșani, sesizându-se din oficiu.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Urmează să stabilim identitatea persoanelor implicate. Ulterior, în funcție de rezultatele verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Adevărul scrie că o întâmplare asemănătoare a avut loc recent, în Hunedoara. Două eleve de 12 ani au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, sub privirile colegilor impasibili, care se amuzau de suferința acesteia.

Peste 2,7 milioane de elevi s-au întors în sălile de clasă luni, 11 septembrie. Acest an școlar se va încheia pe 24 iunie 2024 și va cuprinde 36 de săptămâni de cursuri, grupate în 5 module, despărțite de 5 vacanțe.   

/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți