spot_img
duminică, mai 5, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un ONG botoșănean face apel la „puterea” autorităților, după ce o tânără mamă a murit în chinuri groaznice. „Să ia măsuri față de persoanele responsabile de această imensă dramă”

Mai multe articole

Finalul săptămânii trecute și începutul acesteia au fost marcate de un eveniment dramatic. Alexandra, o tânără mamă, a fost smulsă de lângă familie și dusă în Ceruri.

Alexandra a murit internată în Maternitate, aceasta având acasă trei copii. Astăzi, tânăra mamă a fost condusă pe ultimul drum, iar acest eveniment a stârnit revoltă și indignare în rândul tuturor oamenilor, care aseară s-au hotărât să protesteze în fața Secției de Obstetrică și Ginecologie, din municipiul Botoșani.

Oamenii cer ca cei responsabili de moartea Alexandrei să plătească. Și un ONG din Botoșani s-a alăturat oamenilor.

Este vorba despre Asociația „Grup Civic”, condusă de Daniel Câșlariu. Președintele Asociației trage un semnal de alarmă și face apel la autorități să ia măsuri cât mai drastice și imediate.

Am întâlnit multă suferință și deznădejde de-a lungul anilor, dar mai ales de când am început proiectele umanitare. Am văzut durere, lacrimi, suferință dincolo de cât poate duce sufletul și trupul unui om, dar moartea tinerei Alexandra, în Maternitatea Botoșani, mi-a provocat o durere imposibil de redat în cuvinte. Este cumplit modul în care o tânără mamă a fost smulsă de lângă puii ei, de lângă familie. Și asta din cauza indiferenței și lipsei de empatie a unor cadre medicale. Sunt alături de familia greu încercată. O tânără mamă a plecat din această lume lăsându-și puii fără ocrotire. Această dramă ar trebui să zguduie din temelii sistemul sanitar botoșănean. Cei responsabili de această mare durere provocată familiei Alexandrei trebuie să plătească. Și nu peste doi – trei ani, ci acum. Cei responsabili trebuie să plătească. Autoritățile trebuie să ia măsuri urgente pentru ca astfel de drame să nu se mai întâmple. Alexandra avea o viață înainte. Avea copii de crescut, alături de un soț iubitor, de familia ei dragă. Nu a vrut decât să fie ajutată de cadrele medicale pentru a-și continua nobila misiune de mamă, soție, fiică și prietenă. În mod nedrept, viața i-a fost curmată pe un pat de spital, într-un sistem sanitar profund bolnav, a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic”.

Fac apel la autorități să se mobilizeze exemplar și să ia măsuri cu persoanele responsabile de această imensă dramă, mai spune Daniel Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți