spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Jandarmii, donatori de sânge fideli. Un tânăr aflat în practică la Jandarmeria Botoșani este la a treia donare

Mai multe articole

Cristian, elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, a donat azi sânge pentru a treia dată și nu intenționează să se oprească aici. La vârsta sa, putem spune că este deja un bun exemplu, din acest punct de vedere, pentru ceilalți colegi.

Vrea să ajute, să le fie de folos oamenilor, și nu doar din prisma meseriei pe care a îmbrățișat-o, cea de apărător a legii, ordinii și siguranței cetățenilor.

În acest moment este în stagiul de practică, după care va avea parte de o scurtă vacanță înaintea reînceperii cursurilor.

Așteaptă cu nerăbdare examenul de absolvire din luna noiembrie și înaintarea în gradul de sergent major, cu dorința ca, la repartiție, să prindă loc într-un inspectorat cât mai aproape de casă, poate chiar la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Nu a mers singur la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani în această dimineață, ci împreună cu câțiva colegi de școală, dar și cu alți donatori – ofițeri și subofițeri în activitate, motivați de necesitatea existenței unor rezerve pentru persoanele cu afecțiuni medicale, care au nevoie de sânge în vederea însănătoșirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți