spot_img
duminică, aprilie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Când faci cu pasiune ceea ce îți place, se numește artă. GALERIE FOTO

Mai multe articole

“Scuzele omoară performanța.”

Arta de a creea, de a nuanța și de a reda viață lucrurilor ce ne înconjoară. Hairstyle-ul face parte din acea artă care îți  permite să te redescoperi, să creezi frumusețe și unicitate. În această lume o găsim și pe Carmen Isac, o frumoasă talentată din Botoșani, cu o experientă de 30 de ani în industria beauty. Aceasta a lucrat și a învățat tot ce știe acum, alături de membri de top ai lumii.

            Atunci când a atins apogeul, s-a hotărât să împărtășească din cunoștințele ei și cu alți pasionați de frumos, iar așa a luat naștere Academy Carmen Isac .

            “Admir oamenii ce aleg să-și croiască singuri drumul în viață. Antrenamentul bate talentul!  Cred cu tărie că investiția în educație, în formare, te ajută să îți păstrezi cunoștințele în tot ce este nou. Perseverența și dedicarea te ajută să te menții pe o piață în continuă dezvoltare. Este important să fii la curent cu tendințele și inovațiile din industrie, să fii conectat la nevoile clienților. “, susține Carmen.

            Timp de trei decenii a oferit consultanță, servicii, magie, energie, experiențe unice și evenimente importante pentru cel putin 95.000 clienți.

            “Sunt recunoscătoare tuturor oamenilor cu care am interacționat, și mai ales familiei mele și echipei. Videru Andreea, Ștefana Benea, Isac Nicole, Laura Ancuța de la care am avut de învățat, fiecare a adus propria sa experiență. Acest lucru ma ajutat în ceea sunt astăzi”, afirmă aceasta.

            Unele dintre cele mai remarcabile realizări ale sale includ realizarea colecției de pălării din păr avangardiste, prezentate chiar în cadrul spectacolului Filarmonicii George Enescu Botoșani, având ca invitată pe artista Ozana Barabancea, care a purtat un accesoriu creat manual din păr, coafură și make-up fiind realizate la Salon & Academy Carmen Isac.

De asemenea, împreună cu fostul elev al academiei, Lucian Buium, a lucrat la un proiect pentru revista franceză Raamat Magazin Fashion/Abstract. Acolo a expus o nouă colecție de pălării realizate din păr extrem de spectaculoase, perfecte pentru evenimentele cu stil și mai ales pentru mirese. Acest eveniment a avut loc in vara anului 2022, cu prilejul aniversării sale a 20 de ani de antreprenoriat.

            “Din dorința de a ne perfecționa continuu, am luat parte și la Master Color Expert, care este începutul visului împlinit cu o muncă colosală, o muncă de echipă, cu multe emoții care ne fac mai puternici”, ne povestește Carmen cu multă emoție.

Aceasta a fost invitată ca și sponsor de către Fundația Rotary, fundație care se ocupă de sponsorizarea copiilor eminenți la învățătură, dar care nu au posibilități financiare. Carmen a venit aici cu propunerea de a forma un copil pasionat de domeniul acesta, oferind un curs de 6 luni, unde să-l învețe că “meseria este brățară de aur.”

            Vor urma noi colaborări pentru talentata botoșăneancă, a răspuns invitației domnului Mirel Manea directorul artistic al Filarmonicii George Enescu Botoșani, unde pe 12 mai a.c a luat parte la spectacolul Holograf  cu o prezentare de coafuri comerciale, elegante, cu modele ce vor purta rochii de mireasă și chiar unele pălării din păr. Pentru acest eveniment a colaborat cu partenerii săi Boutique Mariage Botoșani și AlinoFotoStudio Botoșani.

            Aceasta pregătește o vară plină cu surprize de proporții, iar în încheiere dorește să transmită un  mesaj tuturor celor care sunt la început de drum, și anume

“Scuzele omoară performanța.”

                Fiind o persoană care are multe lucruri frumoase de împărtășit, nu ezitați să o urmăriți pe rețelele sale de socializare, unde cu siguranță va împărtăși constant lucruri constructive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți